#14 – Horecafamilies

Hoewel het een verplicht nummertje is om familie op te zoeken tijdens de feestdagen, is dat voor wie in de horeca werkt niet altijd in Frage. Want dan moet er gewoon gewerkt worden. Utrecht kent vele families waarvan broer, zus, oom, opa of moeder op de vloer staan. Vroeger werd er van je verwacht dat je in de voetsporen zou treden van je ouders. Tegenwoordig is dat wel anders, maar als het bloed dan toch echt kruipt waar het niet gaan kan…

#13 – Buiten de singel

We nemen je in deze editie mee in de richting van het noorden, oosten, zuiden en westen van Utrecht. Tijd om eens verder te kijken dan de binnenstand en denkbeeldige muur van de singel. Er zijn zoveel mooie plekken die het die extra kilometers meer dan waard zijn. Waar het stadsgeruis op de achtergrond is verdwenen, de terrassen tien keer zo groot zijn, vogels fluiten en bedieningsleden – zelfs met dertig graden – jou met enthousiasme bedienen.

#12 – Jonge ondernemers

Het zijn vaak de nieuwe gezichten die met verrassende concepten op de proppen komen. Die niet alleen meegaan met de tijd, maar de tijd soms ook ver vooruit zijn. Deze jonge ondernemers zijn overal, maar worden – te vaak nog – overschaduwd door de gevestigde orde. Daarom is deze editie gewijd aan de debutanten van de stad. Waar zijn ze mee bezig? Welke tips geven ze aan anderen? En wat mist de stad volgens hen?

#11 – Utrechtse horecahelden

Deze editie staat geheel in het teken van Utrechtse horecahelden. Een magazine met in totaal twintig portretten van mensen die hun vak meer dan wel verstaan, maar die je misschien niet altijd op de voorgrond ziet. Denk aan de afwasser, de linnenman of de toiletjuffrouw. In dit magazine staan ze voor een keertje wel op de voorgrond in samenwerking met zestien verschillende jonge fotografietalenten.

Frisse Mosterd magazine wordt vier keer per jaar gratis verspreid in de Utrechtse binnenstad op ruim 250 plekken. Op onderstaande kaart zie je waar je hem kunt vinden. Distributie wordt afgehandeld door Flyerman te Amsterdam.