Alles over de Utrechtse horeca

Frisse Mosterd is hét horecaplatform van de regio Utrecht. Met unieke achtergrond reportages, interviews en nieuwsartikelen biedt Frisse Mosterd letterlijk een kijkje in de keuken van de meest culinaire en spraakmakende horeca. Van lokale groenteboer tot fancy cocktailbar, van chefkok tot afwasser. Hier lees je vooral het verhaal dat je nog niet kent.

Wie is Frisse Mosterd?

Frisse Mosterd is opgezet door Joris Roovers en Joris Visser. De een is conceptmaker, de andere is restauranteigenaar. Sinds juli 2018 staan Kiki Mossink en Nadia Khaleghi aan het roer. Als projectmanager & communicatie-adviseur en schrijvende foodie met online marketing skills zullen zij Frisse Mosterd verder laten groeien.

Ontmoet ons team

Kiki Mossink

Eindbaas

Nadia Khaleghi

Eindbaas

Asmara Matulessy

Fotograaf/Instagram held

Colette ter Woorst

Webmaster

Kylie Fletcher

Redacteur

Sophie van der Kroon

Fotograaf

Jacco Oskam

Fotograaf

Dennis Jongeling

Fotograaf