Nieuw geluid

Frisse Mosterd is hét horecaplatform voor ondernemers in de gastvrijheid- en foodbranche. Wij schrijven over nieuwe concepten, bijzondere chefkoks, producenten, foodtrends en leveranciers. Frisse Mosterd onderscheidt zich in tone-of-voice en aanpak; wij zijn bevlogen verhalenvertellers die nauw samenwerken met aanstormend talent op het gebied van fotografie en journalistiek. Zo laten wij de gezichten áchter de ondernemers zien en vertellen we het verhaal dat je nog niet kent.

Wie is Frisse Mosterd?

Frisse Mosterd is opgezet door Joris Roovers en Joris Visser. De een is conceptmaker, de andere is restauranteigenaar. Sinds juli 2018 staan Kiki Mossink en Nadia Khaleghi aan het roer. Als projectmanager & communicatie-adviseur en schrijvende foodie met online marketing skills zullen zij Frisse Mosterd verder laten groeien.

Ontmoet ons team

Kiki Mossink

Eindbaas

Nadia Khaleghi

Eindbaas

Asmara Matulessy

Fotograaf/Instagram held

Colette ter Woorst

Redacteur

Kylie Fletcher

Redacteur

Sophie van der Kroon

Fotograaf

Jacco Oskam

Fotograaf

Dennis Jongeling

Redacteur

Franny Pouderoyen

Redacteur
franny pouderoyen

Emma van Wichen

redacteur
emma van wichen

Cas van Vliet

redacteur

Layla Hesseling

Redacteur