Alles over de Utrechtse horeca

Frisse Mosterd is hét gezicht van de Utrechtse horeca. Met unieke achtergrond reportages, interviews en portretten biedt Frisse Mosterd letterlijk een kijkje in de keuken van Utrecht’s meest culinaire en spraakmakende horeca. Van lokale groenteboer tot fancy cocktailbar, van chefkok tot afwasser. Hier lees je vooral het verhaal dat je nog niet kent.

Wie is Frisse Mosterd?

Frisse Mosterd is een idee van Joris Roovers en Joris Visser. Wat begon als een eenmalige krant, groeide uit tot een onafhankelijk platform van en over de Utrechtse horeca. Frisse Mosterd bestaat inmiddels uit een betrokken team van eigenzinnige journalisten, fotografen en illustratoren die allemaal één ding gemeen hebben: een grote liefde voor de horeca en de stad Utrecht.

Frisse Mosterd is een uitgave van:

Frisse Mosterd B.V.
Ganzenmarkt 6-unit 2
3512GD Utrecht

Ontmoet ons team

Annebel Wouters

Hoofdredacteur

Kiki Mossink

Projectmanager

Andy Raaff

Vormgever

Mick Brookman

Webredacteur

Daphne Verbeek

Beeldredacteur / Fotograaf

Asmara Matulessy

Fotograaf

Kylie Fletcher

Redacteur

Layla Hesseling

Redacteur

Sophie van der Kroon

Redacteur / Fotograaf

Kirsten Leufkens

Fotograaf

Jacco Oskam

Fotograaf

Dennis Jongeling

Redacteur

Florine Jongma

Redacteur

Sander Geelen

Redacteur

Wilmie Geurtjens

Redacteur
Heb jij een hart voor de Utrechtse horeca en wil jij ook meewerken aan Frisse Mosterd? Als schrijver, illustrator, fotograaf of misschien wel iets heel anders? Neem dan contact op met Kiki Mossink.

Mail naar kiki.mossink@frissemosterd.nl