Grootste mosselpan ter wereld in Utrecht

Op 10 september van 11.00 – 16.00 uur zal werelds grootste mosselpan te bezichtigen zijn op het parkeerterrein van de Sligro- vestiging in Utrecht, Perronlaan 1 (hoek Cartesiusweg). Met een diameter van 2.08 meter, een hoogte van 1.86 meter, een buikomvang van 7 meter en een leeggewicht van 1.100 kilo werd het record vastgesteld door het Guinness Book of World Records. Uiteraard ziet de pan er uit als een echte mosselpan. Zwart, rond, met handvatten en een groot deksel. 

Al weer een aantal jaar geleden deed Sligro in samenwerking met Smit Vis en Prins & Dingemans een recordpoging voor de grootste mosselpan ter wereld. Klanten van Sligro zijn van harte uitgenodigd om mosselen uit de grootste mosselpan ter wereld te komen proeven. De pan wordt daadwerkelijk in gebruik genomen door vele kilo’s verse mosselen op culinaire wijze te bereiden. De dag zal volledig in het teken staan van schaal- & schelpdieren. Bovendien kunnen klanten van Sligro gebruik maken van vele extra aanbiedingen, waaronder een gratis mosselpan bij aankoop van een mosselpakket.


Kijk voor meer informatie over Sligro of voor de routebeschrijving op www.sligro.nl

Redactie FM
social@frissemosterd.nl