Coming soon: The Fish Market

New fish in town! Vanaf vandaag is definitief bekend wie de nieuwe horecabewoner in de Schoutenstraat wordt: THE FISH MARKET. Voor de voormalige gevel van Pronto Pronto werd vanmiddag een grote aankondiging geplaatst. De seafoodbar heeft momenteel een vestiging in Rotterdam en zal dus binnenkort ook Utrecht proberen te veroveren.

tekst: Joris Roovers | foto: Annebel Wouters

Wat je kunt verwachten? Verse vis, voor een schappelijke prijs, in hartje stad. Op de kaart vind je broodjes, fish and chips en uitgebreide fruits de mèr schalen. Lekker om te combineren met een mooi glas wijn. Hoe de zaak eruit zal komen te zien, is nog de vraag. Als we naar de vestiging in Rotterdam kijken dan wordt het robuust en industrieel met neon licht, stalen balken, grote leren banken en witte stoelen. Tot die tijd moeten we het doen met de aankondiging op de gevel.


Meer weten? Kijk op http://thefishmarket.nl/

Redactie FM
social@frissemosterd.nl