Ain’t no party like a cocktail party

Geen feestje is compleet zonder een (non)-alcoholische versnapering. In samenwerking met cocktailbar Behind Bars fotografeerden we een aantal feestelijke cocktails die de suffe kerstdiners in een handomdraai omtoveren tot een flitsend feest. Een koud kunstje, zo blijkt!

Beeld: Joep de Wildt

Antibiotic
25 ml Del Maguey Vida Mezcal
25 ml Don Julio Reposado Tequila
20 ml Gember honing siroop
25 ml Vers geperst citroensap
Garnering: Plakje verse gember

Espresso Martini
30 ml Ketel One Vodka
30 ml Kahlua
30 ml Cold Brew koffie
Garnering: 3 koffieboontjes

Chamomile Sour
50 ml Nikka from the Barrel (Behind Bars is gespecialiseerd in Japanse whisky, zij hebben dan ook ontzettend veel verschillende soorten)
25 ml Vers geperst citroensap
15 ml Huisgemaakte kamille suikersiroop
20 ml Eiwit
Garnering: Sinaasappelschil en angostura bitters

Aviation
50 ml Tanqueray Gin
15 ml Luxardo Maraschno Likeur
15 ml Vers geperst Citroensap
5 ml Bittertruth Creme De Violette

Brandy Daisy
50 ml Merlet VS Cognac
20 ml Citroensap
15 ml Huisgemaakte Ananassiroop
15 ml Chartreuse Juane
Garnering: Verse Tijm

Redactie FM
social@frissemosterd.nl