dave stroes

Dave Stroes (Kitchen Create): “Een keuken die echt voor je werkt, dat is ons doel.”

Iedere professional wil voor zijn gasten iets verrassends op tafel zetten. Gerechten om trots op te zijn. En dat vanuit een slimme keuken, ingericht zodat deze voor jou werkt. Want, de volgende kritische gast wacht. Grootkeukenleverancier Kitchen Create wil horecaondernemers en koks laten excelleren in hun passie. Niet voor niets luidt hun slogan ‘every chef’s mate’. Eigenaar Dave Stroes vertelt over zijn passie voor de horeca en keukens.

Tekst: Florine Jongma
Beeld: Kitchen Create

Dave Stroes komt uit een ondernemersgezin. De liefde voor de horeca is hem met de paplepel ingegoten. Hij geniet graag van heerlijke gerechten met een goed glas wijn, maar is zelf ook regelmatig in de keuken te vinden. Hij is een foodie pur sang, en vindt het dan ook leuk om samen met de ondernemer te dromen over de toekomst van de onderneming.

“Kitchen Create is de partij voor complete keukeninrichting, grootkeukenapparatuur en koeltechniek. Wij zien dat meer ondernemers die een keuken willen kopen op zoek zijn naar de maximale efficiëntie en groeimogelijkheden. Dat is waar wij ons in onderscheiden.”

Enige in Nederland

Het bedrijf is gevestigd in Nieuwegein. Ze werken landelijk samen met een partij voor het noorden van het land. Zij hebben als enige grootkeukenleverancier van Nederland exclusieve inkooprechten bij Pentagast, de grootste apparatuur- en keukeninkoper van Duitsland. “Dit biedt vele voordelen voor onze klanten. Zo hebben we een eigen merk; Cookmax, wat geproduceerd wordt door de grote namen zoals Rational en MKN, maar dan tegen een lagere prijs”

Dave legt uit hoe zij te werk gaan: “Wij werken met een team van professionals, zoals de apparatuur-specialist en tekenaar. Zij hebben jarenlange ervaring in de horeca. We zoeken samen met de ondernemer naar de beste oplossing om de ideale keuken werkelijkheid te laten worden, afgestemd op de behoeften en ambitie. We verkopen je geen apparatuur die je niet nodig hebt. Ik denk dat dat ons uniek maakt. Wij komen gerust met een ander idee: als iets beter kan, zullen wij het zeggen. De vierkante meters bepalen de regels, maar de ervaring bepaalt het specialisme. Een keuken die écht voor je werkt, dat is ons doel.”

In contact komen met Dave? Kijk eens op www.kitchencreate.nl of neem direct contact op:
088 – 20 38 000 /  info@kitchencreate.nl

Frisse Mosterd
info@frissemosterd.nl