Uptown Dining

BookDinners: samen restaurants ontdekken

Als je uit eten wilt gaan, aan wie vraag je dan advies voor een goed restaurant? Doorgaans is dat iemand met dezelfde smaak als jij. Maar hoe handig zou het zijn als je online de lijstjes van gelijkgestemden door heel Nederland kunt vinden? Precies, dat doet BookDinners.

In welke stad wil je zoeken? Voor welk moment van de dag? In welke keukenstijl heb je trek? En voor wanneer staat je bezoek gepland? Dat zijn de vragen die jij krijgt om je te helpen in de zoektocht naar de perfecte horecagelegenheid voor die eerste date, zakenlunch of vrijdagmiddagborrel.

Volg vrienden, bloggers en bekende chefs

Bij BookDinners kun je, net als op social media, mensen ‘volgen’. Op zoek naar een sterwaardig restaurant in de regio Zuid-Holland? Volg Gault & Millau. Fan van Your Little Black Book? Check de lijst met beste pizza-spots in Amsterdam. Maar leuker nog: volg Frisse Mosterd voor de leukste plekken in de regio Utrecht! Ga jij ook voor zaken met een verhaal, goede kaart en een bevlogen uitbater? Alle favoriete restaurants van onze redactie staan in de lijst, en die delen we graag met je. Eigenaren Kiki Mossink en Nadia Khaleghi houden ook persoonlijk een lijstje bij met lievelingsplekken. Van Rabarber tot Don Dining Kounosuke.

BookDinners - Frisse Mosterd

Go social

Om zelf zo optimaal mogelijk BookDinners te kunnen gebruiken is het handig om een persoonlijk profiel aan te maken. Daarmee kan je zelf restaurantlijsten aanmaken, jouw favoriete ‘smaakmakers’ volgen en je profiel kan zelfs worden voorgesteld aan andere gebruikers. Terwijl je je op het platform beweegt door de inspirerende restaurantwereld kun je bij de meeste restaurants uiteraard ook direct reserveren. Wel meteen zo handig!

Voor de horeca

Een reserveringsplatform van, voor en door restaurants. Dat is het idee waaruit BookDinners is ontstaan. Geen commissies en buitensporige acties, maar een win-win voor zowel restaurateurs als de horecagast.

Meer weten, onze favorieten bekijken of een eigen profiel aanmaken?
www.bookdinners.nl

We werken graag samen met partijen met hetzelfde hart voor de horeca. Sinds oktober is Frisse Mosterd samenwerkingspartner van het nieuwe reserveringsplatform BookDinners.

Redactie FM
social@frissemosterd.nl