(H)eerlijke lunch met de Groentenakker en Dinner at Six

Een nazomerse Septemberdag in de Groentenakker van Stijn Costermans in Odijk… Na een uitgebreide rondleiding door de biologische tuin, serveert het team van restaurant Dinner at Six (onder leiding van Bas Mittelmeijer en Jules Hartmann) een (h)eerlijke vegetarische 5-gangen lunch. Wij waren erbij!

Beeld: Kiki Mossink

Aan een lange tafel te midden van de tuin werden smaakvolle groentegerechten geserveerd in combinatie met natuurwijn. Van een amuse met biet en vers geoogste borlotti bonen met een bouillon van gerookte tomaat, tot kromnek (een soort courgette) met natuurkaas en witte chocolade met veldkomkommer toe.

Amuse met biet
Stijn - Groenteakker
Sla
Gang 1 - bonen
Gang 2 - borlotti bonen
Natuurwijn
Mensen lunchtafel
Gang 4 - kromnek
Gang 4 - kromnek

De Groentenakker
Rijnseweg 5a, Odijk
www.groentennakker.nl

Frisse Mosterd
info@frissemosterd.nl