Binnenkijken bij restaurant Bij Teus

Vorige week hielden we onze vrijmibo in Houten bij restaurant Bij Teus. Na 7,5 jaar werd het tijd voor vernieuwing van de woonkamer van de zaak. Ook de huisstijl en het logo werden onder handen genomen. Eigenaren Hanke en Martin Rotteveel: “Het is nu een ‘on-Houtense’ lounge waar je kunt komen borrelen en verrast wordt met bijzondere cocktails en bites.”

Geniet bij Teus o.a. van de signature cocktail met pandanlikeur van Bandoeng’22 tot huisgemaakte bitterballen van bierstoofvlees, en een goed glas witte wijn met sardines uit blik of rauwe ham van Houtens varken geleverd door Pig Me.

Portet en lounge: Rianne Veldman (Lifeview Fotografie)
Overig beeld: Asmara Matulessy

keuken bij Teus
voordeur Bij Teus

Bij Teus
Plein 3, Houten
www.bijteus.nl

Frisse Mosterd
info@frissemosterd.nl