Stan en co

Trend alarm: Niks doen is geen optie…

We gaan de derde week in van de horeca-sluiting door de Coronacrisis. Elke dag loop ik STAN&CO.Utrecht even binnen en zie ik met pijn in mijn hart een stille, lege zaak met alle stoelen op de tafels en sloven aan de haak.
Ik heb bezorging overwogen, maar dat roept twee vragen op: Wil ik de gezondheid van mijn medewerkers riskeren tegen de richtlijnen van het RIVM in? En, Kan ik überhaupt de kwaliteit van de houtskool gegrilde steak waarborgen als hij achterin een rugzak op de fiets wordt vervoerd.

Nee, ik wil iets anders. Op de markt sprak ik Marco van Will’s Notenbar. Hij vertelde me dat hij zijn producten via een webshop wil gaan verkopen. Het lastige is wel dat zijn keuken te klein is om alle pakketten klaar te maken en te versturen.

Toen viel het kwartje: Ja, dat is het, daarvoor kan ik STAN&CO gebruiken! Ik heb een koelcel, een oven en een grote ruimte. Dit alles stel ik graag beschikbaar. Dus: Welke kleine ondernemer kan een ruimte gebruiken om zijn producten te bereiden, verpakken en te verzenden? Je onderneming moet te groot zijn voor de keukentafel en te klein om een eigen ruimte te kunnen huren. Ik help graag!

Heb jij interesse? Mail naar daansmeltzer@gmail.com of bel me als je mijn nummer hebt.
Kosten naar baten.

Daan Smeltzer is eigenaar van STAN&CO Utrecht. Hij schrijft over de wereld van ‘the good life’ en horecatrends.

Daan Smeltzer columnist Frisse Mosterd
Frisse Mosterd
info@frissemosterd.nl