rozario

Topchefs entertainen jou de corona-crisis door

Ineens zijn we allemaal thuiszitters. Als horecaliefhebbers moeten we die smaakpapillen toch een beetje actief houden. En daar helpen deze topchefs je bij.

Tekst: Nadia Khaleghi
Beeld: Ad Vereijken

Online meekoken

Edwin Vinke van De Kromme Watergang** kookt nasi, kip met appelmoes en meer eenvoudig familie eten via zijn Youtube-kanaal. Dagelijks om 12.00 uur staat er een verse video klaar.

Jaimie van Heije kookt stap voor stap op Instagram. Lekker in z’n eigen keuken met een vriendin die af en toe meehelpt (of juist niet). Deze chef is er sowieso eentje om te volgen, al was het alleen maar omdat hij de vetste feed ooit heeft.

Sterren op tafel

Jermaine de Rozario doet To Go Rozario waar je een box kan kopen met alle componenten die je nodig hebt om thuis een Rozario waardige maaltijd op tafel de zetten.

Meer thuis koken op sterrenniveau? Ga dan voor een box van Cook like a Chef met maaltijden van Librije, Ron Gastrobar, Parkheuvel en Olivijn.

to go rozario

Kijktip

Njam! TV volgt topchefs. Oude bekende en aanstormende talenten. In de vijf-delige serie De Sterrenkaart vertellen zij over hun offers, inspanningen en signature dishes. Kijk mee in het brein van onder andere Joris Bijdendijk, Syrco Bakker en Mike Tsang. Wat je kunt verwachten? Schitterende beelden, inspirerende ideeën en o, zo heerlijke gerechten.

Frisse Mosterd
info@frissemosterd.nl