culi quiz

Culiquiz

Zet een redactie met foodies in een zoom-meeting en de ideeën vliegen je om de oren. Een groot aantal dingen doen we (beter) niet, maar dit wilden we toch wel heel graag realiseren. Een online culi-quiz! Met heel veel plezier hebben we vragen voor jullie bedacht. En hopelijk hebben jullie minstens zoveel plezier met het maken van de quiz.

Voor de gratis, online culi-quiz heb je twee devices nodig: één pc/laptop/tablet/smartphone waarop je de quiz kunt volgen én één pc/laptop/tablet/smartphone waarop je de antwoordformulieren kunt invullen.

We gooien het kanaal om 20.00 uur live, kunnen jullie even lekker naar Kiki & Nadia kijken en de antwoordformulieren openzetten in tabbladen. Om 20.30 begint de quiz. Je kunt luisterfragmenten verwachten, multiple-choice vragen, open vragen en uiteraard ook fotoronde’s.

Aanmelden is niet nodig. Je kunt je teamnaam invullen op het antwoordformulier. Het handigst is om één chef-schrijven aan te wijzen en verder te overleggen via Zoom oid. Je kunt ook ieder teamlid een formulier laten invullen. Zorg dan wel dat de teamnaam bovenaan de formulieren precies hetzelfde geschreven is.

Frisse Mosterd
info@frissemosterd.nl