Bierhop: de hoppigste stempelkaart van de regio

Bierhop logo

Speciaalbier is overal. En vooral lokale helden brouwen er op los. Van stout tot saison en van funky smaken tot klassiekers in een nieuw jasje. Vind jij het ook moeilijk om door alle bieren het bos te blijven zien? Wij gidsen je graag door ons Utregs bierlandschap.

De stempelkaart van Bierhop is jouw houvast, jouw guiding light, jouw snobistische biervriend en vooral: jouw local. We hebben de beste bieren uit je stad op een rij gezet. We hebben de leukste zaken voor je uitgezocht. Je hoeft nergens meer over na te denken, jij hoeft alleen nog maar te PROEVEN.

 

Vanaf donderdag 13 juni gaat De Utrechtse Bierhop van start. Ontdek de komende drie maanden de smaken uit jouw stad! Proost!

Benieuwd naar de deelnemende brouwerijen en horecazaken? Bekijk ze hier!

Meer weten? Volg Bierhop online.

Hoe werkt Bierhop?

– Haal een stempelkaart bij een van de deelnemende horecazaken
– Check op de plattegrond van de kaart bij welke horecalocatie jij speciaalbier gaat proeven
– Bestel het Bierhop-bier van het moment en ontvang een stempel per locatie
– Is je stempelkaart vol? Bij inlevering van een volle stempelkaart krijg je een gratis lokaal speciaalbier bij een van de deelnemende horecazaken
– Deel op social media jouw bierfoto’s (inclusief een foto met volle stempelkaart) met #BIERHOP, en maak kans op toffe prijzen! De meest ludieke foto wint de hoofdprijs (winnaar wordt begin augustus bekend gemaakt).

Dank aan onze sponsoren!
Ontwerp door
logo Venster
Bierverteller logo
logo local heroes
logo Spekuk
logo Little Beershop
Jeroen Krul Illustrations