Emma van wichen
Emma van Wichen

Hoi! Ik ben Emma van Wichen. Op dit moment ben ik derdejaars studente Journalistiek aan de Hogeschool Utrecht, waar ik het erg naar mijn zin heb. Daarnaast woon ik in het leukste studentenhuis in Utrecht met twee vriendinnen. Ik vind het heel leuk om met hun de leukste tentjes van ons stadsie te ontdekken en daar lekker te borrelen. Mijn passie is het schrijven van persoonlijke verhalen, dit zul je terugzien op mijn profiel!

ARTIKELEN
  • Broei is een vegetarisch restaurant. Wij spraken eigenaar Danny Simon over de keuzes op de menukaart. "Sommige gerechten hebben ei of een lik boter nodig."...

  • Redacteur Emma duikt in de wereld van de vegan-hype. Wat drijft ondernemers om over te stappen op vegan en hoe reageren gasten? Dit keer: The Vegan Gorilla....

  • Noodle is pas een 8 maanden oude kitten. Ze groeide op bij haar stamkroeg Kimmade. Deze stoeipoes is een geboren actrice. De luxepoes heeft zelfs een eigen kamertje in het café....

  • Na de komst van kroegtijger Leo een aantal jaar geleden, vond Springhaver dat het tijd was voor een nieuwe aanwinst: Angelo. Het zijn alleen niet bepaald vriendjes. Toch zijn ze beide niet meer weg te denken uit het café....

  • Kroegtijger Guusje is niet meer weg te denken uit Biercafé Olivier. De ongeveer 9 jaar oude kat was thuis niet gewenst, maar werd bij Olivier met open armen ontvangen....