Ontmoet ons team

Het team van Frisse Mosterd bestaat uit jonge, talentvolle fotografen en redacteuren, met een enorme passie voor de horeca.

Wil je ook deel uitmaken van onze redactie? Neem contact met ons op!

Kiki Mossink
Kiki Mossink Frisse Mosterd

Eten zit bij mij in het bloed. Bij ons is food the social glue. Vanaf jongs af aan met mijn moeder in de keuken en met de hele familie aanschuiven om uitgebreid te tafelen. Het was snel duidelijk dat ik mijn zakgeld ging verdienen in de horeca, ik was 15 toen ik begon. En nog steeds help ik graag mee op de vloer! Vooral het managen geeft een kick. Mij maak je gelukkig met een goede kop koffie in de ochtendzon. Of een lange zomeravond met vrienden rond onze Big Green Egg.

Nadia Khaleghi
Nadia Khaleghi Frisse Mosterd

Als jagersdochter maakte ik al jong kennis met goed eten en waar dat vandaan kom. Ook bracht ik vele regenachtige zondagen door in de wijnkelder, helpen met jaartallen op leitjes schrijven. Logischerwijs had ik mijn eerste bijbaantje op mijn 15e in de horeca. Het begin van een never ending lovestory. In mijn vrije tijd ga ik het liefst uit eten. Alles moet bezocht worden. Mij vind je vooral in Aziatische restaurants, gastronomische zaken, biercafé’s met een goede keuken en cocktailbars.

Redactie
Tom Terwan
Tom Terwan

Fervent liefhebber van bier in alle soorten en maten en schrijver over smaak en ervaringen binnen de wonderschone Utrechtse biercultuur.

Check al zijn geproefde bieren op Untappd.

Kylie Fletcher
kylie fletcher redactie Frisse Mosterd

Liefde voor de pen zat er al vroeg in; op de basisschool schreef ze al hele boekwerken. Toen ze in 2005 naast haar studie Journalistiek in de Utregse horeca begon te werken, kwam daar een grote passie bij. Eind 2017 heeft ze het horecawerk ingeruild voor een vaste baan in de (content) marketing, maar naast haar klussen als freelancer, combineert ze bij ons nog altijd haar twee grote liefdes: de pen & de Utregse horeca.

Charlie van Dijk
Charlie van Dijk

In 1996 kwam ze in Groningen ter wereld, maar tegenwoordig woont en studeert ze in Utrecht. Doordeweeks vind je haar vaak op de Uithof, maar wel in de buurt van een koffiezetapparaat. In haar vrije tijd begeeft ze zich liever in de keuken of aan tafel, met in haar linkerhand een lepel en in haar rechterhand een pen.

Layla Hesseling
Layla Hesseling

Freelance journalist en videoredacteur. Als echte millennial vergaart ze haar informatie het liefst via video’s en het allerliefst maakt ze ze zelf. Bij ons combineert ze haar passie voor horeca Utrecht en filmen, om zo de kijker door de lens echt een kijkje in de keuken te geven.

Columnisten
Noreen Kaland
Noreen Kaland
Mette Dijkstra
Mette Dijkstra
Daan Smeltzer
Daan Smeltzer
Jelle Winkels
Jelle Winkels