Columns

  • Aangestaard door drie paar ogen vol onbegrip, realiseerde ik me dat een gastvrou...

  • Als je de wereld van 'de horeca' verlaat, volstaat het hebben van één werkplek. ...

  • Toeristen... onze huis poëet Jelle herkent bijna elke nationaliteit. En dan de u...

  • De chef was niet heel gelukkig en ik nog minder, maar zolang de dames maar een f...

  • Chagrijnig zijn in de horeca levert zelden iets op. Mette Dijkstra schrijft in h...

  • Beroemdheden in de horeca. Hoe ga je ermee om? Noreen Kaland krijgt er stress va...

  • Het fenomeen asociale gast is al iets van langere tijd. En ondertussen moet het ...

  • Hij was dronken en hij doolde. Het was tijd om naar huis te gaan, maar daar dach...

  • Een écht restaurant. Geen kindermenu of kleurplaten. Veel eten is soms zelfs voo...

  • Met de fles en twee glazen bewoog ik me terug naar de tafel, terwijl de twee tor...

  • Een goeie recensie met als gevolg: iedere dag een vol restaurant. Wat doe je dan...

  • Redacteur Noreen ziet iemand naar dat ene gemene afstapje lopen. “Meneer, kijk u...

  • Huispoëet Jelle Winkels schrijft over vroeger. Niet dat alles toen beter was, ma...

  • Rode roos op tafel, champagne, wijnglazen vol en een diner van acht gangen. Wat ...

  • Dubbele espresso decafé. Snap jij 'm? Horeca is fantastisch en ingewikkeld, voor...